In de vijfde aflevering van Alloo Live! ontvangt Luk Alloo fijn volk

Eergisteren speelde België een oefenwedstrijd tegen Finland. Sporza-commentator Tom Coninx komt de match analyseren in Alloo Live!. De Hollandse hype Nick en Simon springen binnen en Alloo zou Alloo niet zijn, mocht hij Tom Coninx en ex-topvoetballer en scherpe columnist Gille Van Binst niet laten voetballen tegen Nick en Simon. Een regelrechte Holland-België dus in de studio. Maar wie wint de wedstrijd? En hoe overleeft Jean-Marie Dedecker de huidige politieke impasse? En zal Alloo zijn jeugdheld Bassie in de studio krijgen? Allemaal vragen die donderdagavond beantwoord worden in een nieuwe Alloo Live!.

 En Alloo is natuurlijk weer zijn eigenste zelve.

6 namen, 6 redenen om te kijken. In zijn gesprekken gaat Alloo steeds op zoek naar duidelijkheid en meningen.

 Luk omschrijft zijn show als volgt: “We geven de televisie terug aan de kijkers. We proberen een échte talkshow neer te zetten, met échte gesprekken en échte verhalen.  De verhalen zullen ontstaan en groeien tijdens het gesprek tussen de gasten en mezelf. Ze worden niet gemaakt op de montagetafel achteraf.

“We maken eigenlijk twee programma’s”, voegt Luk er nog aan toe. “In het eerste luik brengen we een praatshow met 3 à 4 gasten. Kijkers mogen ondertussen via sms stemmen welke gast ze in het tweede deel willen terugzien. Met die gast heb ik dan een intimistisch gesprek, tête-à-tête”.

 “Alloo Live!”, elke donderdag van 22.30 tot 24.00 uur live en rechtstreeks op Life!tv. Nadien dagelijks herhalingen in prime time: vrijdag 18u, zaterdag 14u en 20u, zondag 16u en 22u, maandag 17u, dinsdag 19u, woensdag 21u.

 Publiek: de opname van Alloo Live! is publiek toegankelijk, elke donderdag om 22u bij Meubelen Heylen, Dijkstraat 7, Lokeren. Aanwezigheid graag op voorhand bevestigen via Alloo@lifetv.be.

  

Bron : Thinkmedia, Wim Weetjens

Both comments and pings are currently closed.

Geen reacties toegelaten.